Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 14 de desembre de 2015

Condemnat a dos anys de presó per amenaçar al seu metge amb un punxó
Idees Clau

1.- Enfront de les agressions, tolerància zero
2.- La sentència s'ha conegut en un judici ràpid (2 díes)
2.- El facultatiu va haver d'accedir a les exigències del pacient

Un jutjat de Toledo ha condemnat a dos anys de presó a un pacient per amenaçar amb un objecte punxant a un metge que ho va atendre. El motiu que va provocar l'actitud intimidatòria del condemnat va ser que el facultatiu no va voler prescriure uns medicaments que li havien estat receptats en l'àmbit privat.

L'home ha estat acusat d'un delicte d'atemptat contra funcionari públic sanitari. Un delicte pel qual va ser condemnat a dos anys de presó, i inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de condemna, en un judici ràpid celebrat l'endemà passat de l'intent d'agressió.

En concret, el pacient va amenaçar amb un objecte punxant al metge que ho estava atenent i al que li va exigir la prescripció de medicaments que li havien estat receptats en l'àmbit privat. 


Davant la negativa del metge, "el qual li havia fet veure l'improcedent de les seves pretensions, el pacient va amenaçar al facultatiu i aquest no va tenir més remei que accedir".