Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 2 de desembre de 2015

Després d'una síndrome coronària aguda, quins blocadors beta s'hauria de donar, a qui i quant temps?
 
El context de la malaltia arterial coronària estable és diferent que el de la síndrome coronària aguda. Encara que són dos estadis diferents d'una mateixa malaltia, les implicacions clíniques i terapèutiques són diferents, per la qual cosa els resultats d'un escenari no es poden generalitzar a l'altre.

Excepte contraindicació, dels blocadors beta (en particular carvedilol, bisoprolol i metoprolol) per via oral desprès d'una síndrome coronària aguda en tots els pacients, inclosos aquells amb funció sistólica ventricular esquerra conservada, sabent que en aquest grup l'evidència es limita a estudis observacionals i anàlisis amb propensity score.