Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 3 de desembre de 2015

La depressió, la fibromialgia i la fatiga crònica, són motius perquè els pacients obtinguin la invalidesa absoluta


La Sala social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat la sentència del jutjat social número 1 de Girona i ha conclòs que les dolències que pateix la demandant configuren un quadre que li impedeix a la mateixa un correcte desenvolupament de tot tipus de treball, incloses les tasques de naturalesa sedentària que no requereixen esforç físic especialment intens.
 
Es tracta d'una operària de la indústria química de Girona a la qual la Seguretat Social no li va reconèixer cap tipus de prestació per la seva situació.

El Tribunal reitera el seu posicionament respecte a atorgar una incapacitat permanent absoluta a aquells quadres crònics, persistents i greus o severs. Amb aquesta sentència al costat d'altres anteriors, s'obre la porta a centenars de persones afectades per la fibromialgia.