Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 2 de desembre de 2015

Valoració dels accidents de treball In Itinere. Guia pel Facultatiu

Els accidents in itinere, aquells que sofreixen els treballadors en anar o tornar del treball, són una de les principals causes dels sinistres de tipus laboral i estan assimilats, quant a les seves conseqüències legals, a un accident de treball. 

La seva caracterització ha anat evolucionant en el temps a través de les lleis laborals i les sentències judicials. Aquest treball realitza una revisió dels criteris mantinguts per la doctrina i la jurisprudència per a la qualificació d'aquest tipus d'accidents. 

L'objectiu és contribuir a l'elaboració d'un manual pràctic per a consulta de facultatius i metges, com a ajuda a la comprensió de l'àmbit d'aplicació de l'accident in itinere. 

https://www.fundacionmapfre.org/documentacion/publico/i18n/catalogo_imagenes/grupo.cmd?path=1084025