Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 7 de gener del 2016

Nova guia de Valoració d´incapacitat Laboral Temporal per a Metges d´Atenció Primària (2ª Edició)


 
Aquesta Guia de Valoració de la Incapacitat Laboral Temporal va dirigida fonamentalment als metges especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, en exercici, en el Servei Públic de Salut.

La Segona Edició d'aquesta guia, constitueix la continuïtat i actualització entre l'Institut Nacional de la Seguretat Social i l'Escola Nacional de Medicina del Treball de l'Institut de Salut Carlos III i diverses Societats Científiques de l'àmbit d'exercici en l'Atenció Primària de Salut. 

Precisament l'emissió del part mèdic de baixa pel metge dels serveis públics de salut és l'acte que origina la iniciació de les actuacions que condueixen al reconeixement del dret al subsidi per incapacitat temporal.

La Guia, per tant, és una eina, de tipus tècnic, útil per a la decisió facultativa corresponent en aquest camp.

El seu objectiu és destacar els aspectes de les malalties que incideixen en la situació funcional dels treballadors i servir d'ajuda en la tasca del metge d'atenció primària de realitzar una valoració de la incapacitat laboral quan va a estendre els parts de baixa, confirmació i alta de la prestació d'incapacitat temporal.

Aquesta Guia que s'estructura en capítols corresponents amb els principals grups de malalties ha estat elaborada per inspectors mèdics de l'Institut Nacional de la Seguretat Social i revisada per la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (SEMFyC), Societat Espanyola de Metges d'Atenció Primària (SEMERGEN) i Societat Espanyola de Metges Generals i de Família (SEMG). 

Descarregar la Guia:

* Guia de Valoració d'Incapacitat Laboral Temporal per a Metges d'Atenció Primària (2a. edició) 


guia valoracion ILT