Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 9 de febrer de 2016

L'evidència científica cada vegada és major que la periodontitis predisposa a l'infart agut de miocardi!
Resultat d'imatges de periodontitis

La periodontitis augmenta el risc d'un primer infart de miocardi

Un informe de l'Estudi PAROKRANK


La relació entre la periodontitis (PD) i la malaltia cardiovascular és objecte de debat. la PD és comú en pacients amb malaltia cardiovascular. S'ha postulat que la DP podria estar causalment relacionada amb el risc de malaltia cardiovascular, una hipòtesi a prova en la periodontitis i la seva relació amb l'estudi Artèries Coronàries (PAROKRANK).

En aquest gran estudi de casos i controls, verificat per la pèrdua òssia radiogràfica i amb una acurada consideració de possibles factors de confusió, el ​​risc d'un primer IM va ser significativament major en els pacients amb malaltia de Parkinson, fins i tot després d'ajustar per factors de confusió. Aquestes troballes reforcen la possibilitat d'una relació independent entre l'EP i MI.

Resultat d'imatges de DOCUMENT