Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 25 d’abril de 2016

El Nou Consens de Toronto per al tractament de la infecció per Helicobacter pylori en adults (14 dies)

Resultat d'imatges de important

Segons el Consens de Toronto per a tractament i erradicació d'H. pylori, la teràpia cuadruple (PAMC o PBMT) ha de ser donada en 14 dies.

La infecció per Helicobacter pylori és cada vegada més difícil de tractar. El propòsit d'aquestes declaració de consens és revisar la literatura i proporcionar recomanacions específiques, actualitzades per al tractament d'erradicació en els adults.

Les estratègies de primera línia recomanats inclouen la teràpia concomitant no bismut quàdruple (inhibidor de la bomba de protons IBP + amoxicil·lina + metronidazol + claritromicina, PAMC), i la teràpia quàdruple de bismut tradicional (IBP + bismut + metronidazol + tetraciclina, PBMT)

The Toronto Consensus for the Treatment of Helicobacter pylori Infection in Adults