Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 17 de maig de 2016

Propera jornada salut20comb:Educació mèdica 2.0: Explorant nous camins!

Col·kegi de Metges de Barcelona

El web 2.0. ha passat a formar part de les nostres vides, tant en l`àmbit personal com en el professional. Són moltes les possibles aplicacions en el món de l´educació mèdica, i existeixen riscos potencials, així com modes passatgeres que no ens porten enlloc.

En aquesta Jornada de la Secció eSalut del CoMB donarem a conèixer alguns dels aspectes que són tendència actualment. Compartirem experiències docents 2.0., des d´una perspectiva real, tocant de peus a terra. Alguns dels temes que es parlaran són: oportunitats docents per a les Societats Científiques utilitzant les xarxes socials, gamificació i altres mètodes per a consolidar l’aprenentatge, utilitzem eines 2.0. per un MIR?,  l´experiència amb un blog per a coordinar la docència d´un servei, què podem fer per a que el nostre web estigui acreditat?, el llibre del resident electrònic?, Google glass per a videotècniques docents?, utilitzar academia.edu?, Mendeley?, Researchgate?...

Teniu a la vostra disposició un ampli grup de ponents dels que en podem treure profit, oferint un interessant debat que esperem sigui del teu interès. Aquesta Jornada està oberta a tos els sectors implicats en l´educació mèdica en ciències de la salut.

Us esperem el dia 10 de juny de 2016 a les 09.00h a la Sala d´Actes del CoMB.
La inscripció és gratuïta: reserveu la data! 
         Més informació a: aquí