Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 13 d’octubre de 2016

Què hi ha dins de la borsa d'un e-metge?

Resultat d'imatges de e-salud

Els Drs. Warren Wiechmann i Allisa Wray, professors de l'escola de medicina UC Irvine (Califòrnia, EUA) ens presenten a través d'aquest vídeo algunes tecnologies/dispositius que poden ser molta utilitat per a l'ensenyament a estudiants de medicina i la pràctica mèdica. 

Entre uns altres, es presenta un otoscopi, un oftalmoscopi i un dermatoscopi que, connectats al telèfon intel·ligent a través d'un adaptador, permeten examinar l'estat de salut del pacient i veure i compartir imatges en temps real de l'estat auditiu, visual i dermatològic. 

També es presenta un petit gadget que, en contacte amb la mà, mesura la salut cardiovascular o un estetoscopi que, connectat al telèfon intel·ligent, permet controlar el ritme cardíac d'un pacient de manera visual. O un petit dispositiu que, col·locat en el front, monitoritza diferents signes vitals (pressió sanguínia, ritme cardíac, saturació d'oxigen o temperatura) i envia els resultats al telèfon intel·ligent. Dispositius que, amb un cost no gaire elevat i ocupant un espai reduït, mesuren els paràmetres bàsics de salut.


Font original: TIC Salut