Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 13 de març de 2017

Ser Metge


Aquest documental pretén destacar les virtuts que ha de tenir un metge/ssa per ser un bon metge/ssa

"Jo vaig néixer per a metge i no ho canviaria per res". "És l'única professió que mereix la pena". "La raó de ser mèdic és el pacient". Aquestes són algunes de les afirmacions que tanquen el documental. Estructurat en set virtuts que ha de tenir el metge (voluntat, sacrifici, recerca, humanitat, excel·lència, universalitat i compromís), compta amb els testimonis del president del director de cinema José Luis Garci, del líder sindical i mèdic José María Fidalgo, del filòsof Javier Sádaba, del president de l'ICOMEM Miguel Ángel Sánchez Virolat, i d'altres metges joves i no tan joves. A més, recull els registres històrics recuperats del Dr. D. Santiago Ramón y Cajal, del Dr. D. Severo Ochoa, del Dr. D. Gregorio Marañón, del Dr. D. Carlos Jiménez Díaz o del Dr. D. José María Segòvia d'Arana.

Realitzat per la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI), Institut d'Ètica Clínica Francisco Vallés.