Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 6 de novembre de 2008

Extrapolar els incentius entre equips no és eficaç


Els incentius i la motivació dels professionals s'han d'adaptar a cada equip de treball, fins i tot dins d'un mateix centre, ja que extrapolar un mateix patró no dóna bons resultats, segons Marta Serrallols, de l'equip d'atenció primària de Vic.
Durant les XII Jornades Tècniques d'EBA i titulades Sanitat en crisi: oportunitat de canvi, ha explicat l'experiència d'aquest equip, que és el primer a Catalunya que funciona amb el model d'entitat de base associativa (EBA) i s'autogestiona des de fa més de dotze anys.

Els resultats del seu model de motivació han aconseguit una "experiència exitosa", es basen que cada equip construeix, consensua i proposa el seu propi sistema d'incentius adaptat a les seves característiques. En aquest centre els incentius de cada equip "són fruit d'una reflexió interna i periòdica entre objectiu i resultats".

Més informació:
http://www.diariomedico.com/edicion/diario_medico/profesion/es/desarrollo/1180814.html