Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 2 de desembre de 2008

En pacients afectes de còlic del lactant, algunes teràpies dietètiques podrien alleugerir els seus símptomes. Revisió critica amb MBE

Resum i Aplicabilitat a la pràctica clínica:
En un còlic del lactant greu es pot considerar l'assaig terapèutic (durant 1-2 setmanes) amb hidrolizats extensius de proteïnes en lactants i la dieta hipoalergénica extensiva (que inclogui la supressió de llet i altres aliments potencialment alergénicos) a la mare.

També es poden assajar els productes fitoterapéutics (amb fonoll sol o en combinació), si bé no es coneix la dosi eficaç (en qualsevol cas utilitzar amb moderació, per evitar el desplaçament de la ingesta de llet).

Es necessiten estudis addicionals per verificar l'eficàcia d'altres modalitats nutricionals (com l'ús de Lactobacillus Reuteri).

Més informació complerta: