Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 13 de gener de 2009

Indemnització per no haver detectat una malformació a un fetus!
1,2,3,4,5,6,7 i.....Indemnització per no haver detectat una malformació a un fetus!

Una parella d'Almeria ha rebut una indemnització de 140.000 euros pels danys que va sofrir el seu bebè, el qual va néixer amb malformacions en les extremitats superiors que no van ser detectades anteriorment.
Font: Europa Press

Els facultatius no les van advertir en cap de les 7 ecografies que van practicar la mare, que tenia 40 anys, en les setmanes 12, 16, 20, 25, 29, 34 i 36 de gestació.
Conciliació
La companyia asseguradora dels dos ginecòlegs que van dur a terme el seguiment de l'embaràs, i el matrimoni, que ha estat representat legalment per un lletrat de l'associació El Defensor del Paciente, han formalitzat un acord després de deu mesos de negociacions i un acte de conciliació fallit.

Els pares sostenien que les malformacions amb què va néixer el seu fill el maig de 2007 havien d'haver estat detectades per ambdós metges abans de la setmana 22 de gestació.