Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 11 de febrer de 2009

Integració de Nivells d´Atenció Sanitària a Catalunya

Si avui s'aprova el document d'elements operatius del Pla d'Innovació d'Atenció Primària, Catalunya podria integrant tots els serveis assistencials i tots els professionals en comunitats sanitàries locals.
Integració de nivells d'atenció sanitària i autonomia de gestió per a equips i professionals és la recepta que es recull a l'esborrany del document d'elements estratègics i operatius del Pla d'Innovació d'atenció primària i salut comunitària que, amb el sobrenom de Projecte Oxigen, s'espera que aporti aire fresc al sistema sanitari català.

El més nou d'aquest esborrany és el concepte de Comunitat Sanitària Local (CSL), nom amb què s'agruparien funcionalment el conjunt de serveis i professionals de la salut de cada territori (al seu torn, sota el respectiu Govern Territorial de Salut o GTS), incloent l'hospital comunitari i altres centres amb recursos d'internament (subaguts, salut mental) i excloent únicament l'atenció terciària.

Més informació:
Diario Medico: