Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dilluns, 9 de febrer del 2009

Un banc d'imatges uneix Traumatología, Reumatologia i Medicina de Familia

Imatges fotogràfiques i radiològiques relacionades amb les patologies osteoarticulars estan disponibles des d'ahir a Artroimagen.com, un portal que neix per ser tant un banc d'imatges com una xarxa social per a tots els professionals que tracten l'aparell locomotor.

És una eina virtual que servirà d'ajuda per als clínics des del punt de vista de maneig mèdic i quirúrgic, essent a un temps repositori d'imatges i xarxa social per a especialistes en traumatologia, reumatologia, rehabilitació i atenció primària, fonamentalment.

El realitzador és la Unitat de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

La pàgina ja neix amb prop de mil imatges d'alta qualitat i lliure accés, donat que un dels principis dels fundadors del lloc és que "la informació Internet ha de ser gratuïta. Volem que es converteixi en una mena de wikipedia, en constant creixement gràcies a les aportacions dels usuaris ".

L'objectiu final és "millorar l'abordatge de les patologies de l'aparell locomotor, que tenen una gran prevalença, posant aquestes imatges al servei de tots els professionals implicats, de manera que sigui possible millorar els diagnòstics, reduir les proves innecessàries i disminuir les derivacions des de atenció primària.

Més informació:
http://www.artroimagen.com/

i j´està posat a l´Escriptori Clínic
http://www.netvibes.com/miguelmolina2008#Atles_i_Reculls_d%C2%B4Imatges