Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 9 de febrer de 2009

Un banc d'imatges uneix Traumatología, Reumatologia i Medicina de Familia

Imatges fotogràfiques i radiològiques relacionades amb les patologies osteoarticulars estan disponibles des d'ahir a Artroimagen.com, un portal que neix per ser tant un banc d'imatges com una xarxa social per a tots els professionals que tracten l'aparell locomotor.

És una eina virtual que servirà d'ajuda per als clínics des del punt de vista de maneig mèdic i quirúrgic, essent a un temps repositori d'imatges i xarxa social per a especialistes en traumatologia, reumatologia, rehabilitació i atenció primària, fonamentalment.

El realitzador és la Unitat de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

La pàgina ja neix amb prop de mil imatges d'alta qualitat i lliure accés, donat que un dels principis dels fundadors del lloc és que "la informació Internet ha de ser gratuïta. Volem que es converteixi en una mena de wikipedia, en constant creixement gràcies a les aportacions dels usuaris ".

L'objectiu final és "millorar l'abordatge de les patologies de l'aparell locomotor, que tenen una gran prevalença, posant aquestes imatges al servei de tots els professionals implicats, de manera que sigui possible millorar els diagnòstics, reduir les proves innecessàries i disminuir les derivacions des de atenció primària.

Més informació:
http://www.artroimagen.com/

i j´està posat a l´Escriptori Clínic
http://www.netvibes.com/miguelmolina2008#Atles_i_Reculls_d%C2%B4Imatges