Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 25 de març del 2009

Què és Bibliosaúde?













Què és Bibliosaúde?
La Biblioteca Virtual BiblioSaúde està constituïda pel conjunt de biblioteques del Sistema Sanitari Públic Gallego i treballa en el desenvolupament d'una biblioteca digital per als professionals i usuaris dels Serveis Públics de salut.

Un objectiu és posar la disposició dos usuaris informació rellevant per a la presa de decisions en la pràctica clínica, la docència i la investigació i fomentar l'actualització.

La finalitat és difondre el coneixement científic-tècnic en les Ciències de la Salut a través d'Internet i tenir en un únic lloc, diferents fonts d'informació, garantint la qualitat i actualització dues seus continguts.

Quins serveis ofereix?
- Mergullador.
Mergullador és el portal d'accés als recursos electrònics de la Biblioteca Virtual del Sistema Sanitari Públic de Galícia, "BiblioSaúde", amb Mergullador podem:
1. Cercar recursos-e
2. Cercador de revistes electròniques
3. Localitzador d'articles
4. Meta cerques
5. Cerca per categories
6. Personalització per a usuaris registrats
7. Possibilitat d'accés per a qualsevol persona amb connexió a Internet

- Localització i obtenció de documents, mitjançant el catàleg col lectiu de llibres i revistes.

- Recerques bibliogràfiques
El servei de recerques bibliogràfiques facilita la cerca, recuperació i obtenció de referències bibliogràfiques sobre els temes d'interès sanitari dels usuaris.
Aquestes cerques són realitzades pel personal bibliotecari en les principals bases de dades de ciències de la salut o en recursos i eines de Medicina Basada en l'Evidència. De moment aquest servei no funcionarà des Bibliosaúde encara que es treballarà en un futur per a posar en funcionament.

- Publicacions de l'organització
Producció intel lectual de la Conselleria de Sanitat, editada pel procediment establert per la Xunta de Galícia i estructurat en el catàleg de publicacions.

Les diferents edicions es mostren agrupades en diferents àrees.

- Directori de recursos més habituals
Incloent Bases de dades, Revistes electròniques, Recursos per a la presa de decisions clíniques, Recursos MBE-EME, Guia pràctica clínica, Bancs d'imatges i vídeos, legislació, etc

- Sol licitud d'articles - Formació Incloent formació presencial i teleformació.

Font: Uxío Pérez

A continuació l'adreça del portal Biblosaúde: http://www.sergas.es/MostrarContidos_Portais.aspx?IdPaxina=60600