Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Autopsies Virtuals

The Virtual Autopsy Table

¡Fes un cop d'ull a l'interior d'un ésser humà.

En aquest video, amb l'ajuda d'una finestra multi tàctil, l'usuari pot interactuar lliurement amb impressionants conjunts de dades volumètriques en 3D dels cossos reals humans escanejats.

Els conjunts de dades en aquesta demostració s'han creat amb tècniques d'imatge mèdica: "Dual Energy Tomografia Computada".

Les dades han estat importades directament dels escàners i no ha estat editada o modificada. El que es veu no és un model 3D, és una descripció completa de l´interior d'un cos humà.

Les tècniques de visualització utilitzats en aquest quadre ja s´utilitzant amb èxit com un complement a l'autòpsia convencional. A més d'evitar el tall en el cos dels pacientes, els metges forenses, poden veure coses que són difícils de descobrir en una autòpsia convencional.

A més, la tècnica obre noves oportunitats en els països en què les autòpsies no són acceptades a causa de raons culturals. La tècnica ha revoluciont la medicina tradicional en moltes zones.


La taula d'autòpsia virtual és desenvolupat per Norrköping Visualització Centre en col.laboració amb CMIV (www.cmiv.liu.se).

La instal • lació es basa en resultats de recerca de CMIV, VITA a la Universitat de Linköping, Suècia i la Junta Nacional Sueca de Medicina Forense.



Per obtenir més informació, visiteu: visualiseringscenter.se / autòpsia
.
.
.