Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 13 de gener de 2010

Aplicació de les propostes de desburocratització de les consultes de Medicina de FamíliaA partir del 15 de Gener!

És tracta d´una bona iniciativa per facilitar el desenvolupament de la nostra activitat assistencial, i per tant, disposar de més temps per als nostres usuaris.


Tant de bo que passem de la teoria a la pràctica confirmada!

Durant l'últim any la CAMFiC ha estat negociant amb el CatSalut un conjunt de mesures, encaminades a eliminar les tasques burocràtiques que no són pròpies del metge de família.

.Finalment al mes de novembre es va arribar a un acord amb el CatSalut que s’ha vist plasmat en dues instruccions i una guia per als usuaris.

.A l’acord, també hi participen l’Institut Català de la Salut, la Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci Hospitalari de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

.Aquestes tasques no ens corresponen i que ocupen més del 30% del nostre temps.

.Per tant, ara ja tenim una normativa que compromet tots els implicats i comportarà una disminució de la burocràcia per als professionals de medicina de família.

.Amb l’aplicació de les normatives es produiran beneficis directes per als usuaris.

.S’eliminen tasques innecessàries i també es milloren les que es fan de forma poc eficient o per delegació inapropiada des d’altres nivells.

.Gracies a això els usuaris s’eviten desplaçaments innecessaris i el metge de família els pot dedicar més temps a atendre’ls i escoltar-los.

.
Recull les instruccions i la Guia Informativa per a l’Usuari, un Power Point resum de les mesures de desburocratització que us podeu descarregar per informar tots els membres de l’equip d’Atenció Primària i dos models de cartes per als metges especialistes que no coneixen les instruccions.

.
Criteris i actuacions de millora de la coordinació i continuïtat assistencial, accessibilitat i resolució i de millora de la continuïtat dels tractaments farmacològics entre atenció primària i atenció especialitzada

.
Emissió d’informes de l’estat de salut o si s’escau de certificats de salut


.
Models cartes als especialistes:


.

1 comentari:

José Luis ha dit...

Muchas gracias muy útil
www.portalcesfam.com