Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimecres, 13 de gener del 2010

Aplicació de les propostes de desburocratització de les consultes de Medicina de Família



A partir del 15 de Gener!

És tracta d´una bona iniciativa per facilitar el desenvolupament de la nostra activitat assistencial, i per tant, disposar de més temps per als nostres usuaris.


Tant de bo que passem de la teoria a la pràctica confirmada!

Durant l'últim any la CAMFiC ha estat negociant amb el CatSalut un conjunt de mesures, encaminades a eliminar les tasques burocràtiques que no són pròpies del metge de família.

.Finalment al mes de novembre es va arribar a un acord amb el CatSalut que s’ha vist plasmat en dues instruccions i una guia per als usuaris.

.A l’acord, també hi participen l’Institut Català de la Salut, la Unió Catalana d’Hospitals, el Consorci Hospitalari de Catalunya i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

.Aquestes tasques no ens corresponen i que ocupen més del 30% del nostre temps.

.Per tant, ara ja tenim una normativa que compromet tots els implicats i comportarà una disminució de la burocràcia per als professionals de medicina de família.

.Amb l’aplicació de les normatives es produiran beneficis directes per als usuaris.

.S’eliminen tasques innecessàries i també es milloren les que es fan de forma poc eficient o per delegació inapropiada des d’altres nivells.

.Gracies a això els usuaris s’eviten desplaçaments innecessaris i el metge de família els pot dedicar més temps a atendre’ls i escoltar-los.

.
Recull les instruccions i la Guia Informativa per a l’Usuari, un Power Point resum de les mesures de desburocratització que us podeu descarregar per informar tots els membres de l’equip d’Atenció Primària i dos models de cartes per als metges especialistes que no coneixen les instruccions.

.
Criteris i actuacions de millora de la coordinació i continuïtat assistencial, accessibilitat i resolució i de millora de la continuïtat dels tractaments farmacològics entre atenció primària i atenció especialitzada

.
Emissió d’informes de l’estat de salut o si s’escau de certificats de salut


.
Models cartes als especialistes:


.

1 comentari:

José Luis Contreras ha dit...

Muchas gracias muy útil
www.portalcesfam.com