Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 4 de febrer de 2010

Actualització de les ITS


El maneig adequat de les ITS es basa en cinc aspectes bàsics: diagnòstic, tractament, avaluació de contactes sexuals, educació i notificació dels casos.


Tot això dóna l'oportunitat no només de proporcionar un tractament eficaç, disminuint l'aparició de complicacions i seqüeles, sinó que permet detectar conductes sexuals de risc i prevenir la seva aparició.

.En aquest butlletí INFAC es revisa el maneig i tractament de les principals ITS, excloent el VIH, hepatitis i infeccions entèriques.

També s'inclouen altres patologies molt freqüents en la consulta diària, que fins i tot no sent pròpiament ITS, es solen abordar al costat d'aquestes a causa de la seva localització genital (vaginosis bacteriana i vulvovaginitis per Candida)..


.