Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 6 d’abril de 2010

Actualització 2010 del protocol per al control dels anticoagulants orals antagonistes de la vitamina K


Nou protocol 2010!

Control a l´AP dels anticoagulants orals antagonistes de la vitamina K !
.
.


Durant els últims anys hi ha hagut un increment important del nombre de pacients amb tractament amb fàrmacs anticoagulants antagonistes de la vitamina K (AVK), i, en segon lloc, un canvi en la responsabilitat del maneig del tractament amb AVK, ja que si abans era circumscrita als hematòlegs, des de fa uns quants anys la responsabilitat es coordina amb els metges de l’atenció primària.

.
Aquets document, ha estat actualitzat per un grup de metges d’hospitals i de l’atenció primària de Catalunya, amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Hematologia i Hemoteràpia i del Grup d’Anticoagulació de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, i ha estat validat pels metges que van participar en l’elaboració de l’anterior protocol, metges de diversos hospitals de Catalunya i societats científiques de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

.
El protocol detalla les pautes d’actuació clínica en pacients en tractament amb AVK i els aspectes de registre, de qualitat i d’organització, amb l’objectiu que sigui un document de suport útil per al maneig integral d’aquests pacients.

Document
.
.
.