Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 5 de maig de 2010

Mètodes d'actuació davant de les arítmies més freqüents a la pràctica clínica diària.Recomanacions de bona pràctica clínica en arítmies
.
.
Les arítmies cardíaques constitueixen un problema freqüent a la clínica diària.

La seva forma de presentació varia des d'un episodi sobtat i greu, ocasionalment fatal, fins una anormalitat electrocardiográfica (ECG) descoberta arran d'una exploració rutinària en una persona asimptomàtica.

El seu caràcter potencialment letal i la seva freqüent repercussió hemodinámica fan necessari un diagnòstic i, en algunes ocasions, un tractament precoç.

A la fi d'ajudar en la mesura possible a omplir aquest buit, s´ha proposat abordar l'estudi del pacient que pateix una arítmia des del punt de vista del metge d'urgències extrahospitalari, i, posteriorment, desenvolupar els mètodes d'actuació davant de les arítmies més freqüents que es presenten a la pràctica clínica diària.


.
.