Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 22 de juny de 2010

Enalapril/Lercanidipina en el tractament d´HTA


.

.

.

.

.

.

.

.Dictàmen

Després de realitzar l’avaluació comparativa d’Enalapril/Lercanidipina en el tractament d´Hipertensió Arterial essencial respecte als fàrmacs comparadors segons l’anàlisi de l’evidència científica publicada fins a aquest moment, el Comitè recomana:


Continuar utilitzant el tractament habitual ja que l’evidència comparativa disponible amb enalapril/lercanidipina és insuficient


Lloc en la terapèutica
Actualment molts dels pacients hipertensos necessiten més d'un antihipertensiu per assolir les xifres objectiu de pressió arterial.

Per a la major part dels pacients que requereixen una associació, la més indicada és la d'un diürètic amb un IECA.

.
Entre els fàrmacs antagonistes del calci, l’amlodipina és el més recomanat, per la qual cosa és discutible considerar la lercanidipina un medicament d'elecció entre els antagonistes dels canals de calci.

Document