Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 8 de setembre de 2010

El final de la vida és molt semblant al principi!Capicua, és un gran curtmetratge que resumeix el sentit de la vida en tres minuts.


 
.
.


Guanyador de l'última edició del festival Notodofilmfest, va ser considerada pel jurat com la millor pel·lícula "per la seva estudidada senzillesa, la seva brillant efectivitat, una gran tendresa exempta d'efectisme, i pel seu bonic homenatge a la primera i, sobretot, tercera edat".

El final és molt impactant!

Aquesta obra ha sigut realitzat per Roger Villaroya.


  http://www.youtube.com/watch?v=tC7U9j3OXU0


Una història que va sorgir un dia "molt enfeinat" diu el seu autor en una entrevista: "no parava de fer coses, i em va donar per visualitzar la meva vellesa, aquella etapa en què ja no som capaços de valer-nos per nosaltres mateix i necessitem gent que ens ajudi."
.
"Em vaig adonar, quan som nens, que el final de la vida és molt semblant al principi. I vaig creure que la millor forma d'explicar això era mitjançant el gènere documental, 'enganyant' una mica l'espectador i posant molt sentiment i emoció en la realització i en els plans."
".
.
.
.

5 comentaris:

saname ha dit...

Un hallazgo maravilloso.
Gracias por compartirlo.
Te lo cojo prestado.

Iñaki.

VBV ha dit...

Excelente.

Josep ha dit...

Ideal. Impactante. Yo tambien lo cojo prestado .

Gerard ha dit...

Molt bon video. Fa pensar

Montse Fontboté ha dit...

hola el link al video ja no funciona, però l'he trobat a http://www.notodofilmfest.com/ediciones/09/?lg=es&corto=20803 i a youtube en un altre compte http://youtu.be/m8Ki6Sva6lc

gràcies pel teu blog.