Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 26 de setembre de 2011

Entrevista Clínica: Situacions compromeses

Video vist al Bloc Humana.

Un video molt secill però alhora aclaridor.En ocasions estem davant situacions similars i resulta summament difícil trobar una resposta adequada al veritable interès del pacient, així com a la seva capacitat per assimilar la veritat.

Davant un pacient, cal esbrinar que vol saber exactament.... "...no li donis respostes, deixa que s'expliqui bé...¨.

Saber escoltar no només és sentir un llistat de coses, és permetre que el pacient pugui exposar el seu problema sense interrompre precoçment, és ser empàtics i posar-nos "en la pell del pacient", facilitar-li que expressi els seus sentiments, les seves expectatives, les seves esperances i com afecta la malaltia a la seva vida.


Més articles sobre Entrevista Clínica


Un altre article de Medicina Centrada en el paciente e investigación de la efectividad comparada: Med Clin (Barc). 2011;136(10):438-40“Silencio compasivo en el encuentro médico-paciente: una aproximación contemplativa”: Silencio compasivo
També et pot interessar: