Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 4 de novembre de 2011

Fem prevenció de seguretat i salut laboral: Video animació amb Napo i els seus companys!Napo és una sèrie de pel·lícules d’animació en què apareixen personatges del món del treball que han d’enfrontar-se a diverses qüestions relacionades amb la seguretat laboral. 

El personatge principal, en Napo, i els seus companys s'expressen sense paraules. Culturalment parlant són neutres i, per tant, qualsevol persona pot identificar-se amb ells, sigui quina sigui la seva llengua, país d'origen o cultura.

La sèrie Napo no pretén ser la clau per resoldre tots els problemes de prevenció de riscos laborals, i més tenint en compte que en Napo no és un expert en seguretat. El seu punt de vista no és el d’un professional de la seguretat en el treball.  Les pel·lícules d’en Napo no pretenen tractar els temes en profunditat, ni tampoc s’han de considerar pel·lícules didàctiques o formatives.

En Napo i els seus amics volen simplement oferir una introducció atractiva al món de la seguretat i la salut en el treball, amb la seva simpatia i les seves divertides historietes, de manera alegre i informal. 

“La seguretat amb un somriure” és la contribució d’en Napo per aconseguir uns llocs de treball més segurs, més saludables i millors. 

Les històries d’en Napo tenen un valor educatiu, perquè provoquen preguntes i estimulen el debat sobre aspectes específics de la seguretat i la salut en el treball. De vegades també ofereixen solucions pràctiques o ajuden a trobar-les.

Les pel·lícules de NAPO


També et pot interessar: