Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 5 de desembre de 2011

Que tal domines l'anglès a la consulta?. Recursos d'ajuda multimèdia Recurs mèdic d'interès.


El recurs que veiem té la particularitat que és temàtic per a professionals de ciències de la salut. Es tracta d’Englishmed.com, que es defineix com un curs multimèdia d’anglès mèdic. Està organitzat en diferents apartats per metges, infermeres i farmacèutics. 
Dins de cada grup de professionals de la salut es troben exemples de conversa, força específics, dissenyats en forma d’animacions. Per exemple, en el cas dels farmacèutics podeu trobar un exemple d’entrevista amb el pacient per conèixer quin és el seu problema de salut o un altre indicant la medicació més adient per tractar-lo. Cada animació va acompanyada d’una explicació teòrica i de diferents exercicis per treballar-la.

Un altre recurs interessant al que podem accedir és a la xarxa englishforums.com on trobarem fòrums específics de ciència i tecnologia i d’anglès mèdic.
També et pot interessar: