Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 26 de gener de 2012

Monografía multidisciplinar d´Infeccció en Atenció Primària 2011

La nostra companya la Dra. Lluisa Morató ens presenta un document d´actualització i de gran utilitat en la consulta diària.

La Monografia s'ha elaborat revisant entre juny de 2010 i gener de 2011 amb les revistes mèdiques més importants que tenen més interès per a la patologia infecciosa en atenció primària (s'enumeren al principi, amb el seu corresponent factor d'impacte).

S'han seleccionat certs articles per consens, no estrictament els millors sinó els que podrien dir alguna cosa nou en l'àmbit de l'atenció primària a Espanya, i s'ha fet una breu exposició del que tracten i el que aporten.

També s'ha realitzat un petit comentari informatiu d'una selecció de revisions, editorials i uns altres que sense ser “originals” figuren en les revistes revisades.









També et pot interessar: