Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dijous, 3 de maig del 2012

Prognosis: your diagnosis. Una aplicació app de casos clínics

Desitja obtenir les dedes essencials d'un cas clínic en 2-3 minuts?

Intenta diagnosticar casos clínics complexos en qüestió de minuts amb una narrativa divertida i interactiva!








Prognosis: your diagnosis és una aplicació mòbil d'educació mèdica en format de casos clínics. És una bona eina per la formació i una aplicació imprescindible per a metges i estudiants amb prop de cent casos clínics.

Especialment dissenyat per a metges, estudiants de medicina i infermeres. Cada cas ajuda a aprendre o recordar dos o tres punts clau que es poden aplicar en la pràctica clínica diària.

Característiques
Un nou cas s'afegeix cada setmana i comença el dissabte. L'aplicació permet un recordatori de casos nous iniciats. Cada setmana un conjunt de metges realitza i fa una revisió pel mètode peer-review d´un cas clínic amb quatre fases: història clínica, exploració, proves complementàries i tractament. Hem de triar quines proves demanem i quin és el maneig adequat per a cada pacient i en funció dels resultats obtindrem una valoració.

Al finalitzar cada cas clínic, podrem accedir a un resum dels nostres encerts i errors així com a una discussió sobre el diagnòstic diferencial i els punts clau que haurem d'aprendre amb el cas. Si tenim qualsevol dubte es pot deixar un comentari per a la comunitat.





Disponible per Android i  per iOS    Gratuïta







També et pot interessar: