Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 30 de maig de 2012

Vacunació pràctica a l´àmbit laboral


Idees Clau

1.- Aquesta Guia pretén ser una eina d'utilitat per als professionals de la Medicina del Treball, proporcionant assessorament i suport a l´hora de la vacunació, per tal de garantir l'adequada protecció de la salut dels treballadors, i oferint el material necessari per a la formació en matèria preventiva.

2.- Permet l'adaptació dels plans de vacunació a les peculiaritats de cada centre de treball, a les característiques de les persones que en ell desenvolupen la seva activitat, i a la labor concreta que realitzen.

3.- Es tracta d'un llibre de consulta que ajuda a resoldre els dubtes, que es poden plantejar en el camp de la prevenció de les malalties infeccioses transmissibles a l'àmbit laboral.

4.- La Guia aborda inicialment la base legal i l'elaboració del protocol per situar el risc biològic a l'entorn de treball.

5.- S´ha realitzat una revisió científica i actualitzada de les principals vacunes que poden ser aplicable en el nostre mitjà.

6.- S´estableixen recomanacions en diversos col·lectius laborals i en funció del risc biològic. 

7.- Finalment s'aborda la vacunació en situacions especials i les possibles estratègies d'actuació.


 També et pot interessar: