Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 22 de juny de 2012

Actualització en Diabetis Mellitus 2012

Sessió bibliogràfica per la Dra. Esther Fernández, cap de secció de Medicina Interna, Servicio de Medicina Interna CAULE centrant-se en algunes de les més recents publicacions / actualitzacions sobre diabetis.
Gliptines, ADA i consens ADA-ESAD

Revisió bibliogràfica. Crítica


Es van revisar de forma àmplia les gliptines, indicacions i posicionament dins de les guies, així com els standards de diabetis de l'ADA i el document de consens americà-europeu. 


1.- Revisió: gliptines en 2011. Expert Opin Pharmacother 2012; 13: 81-99

2.- Standards of Medical Care in Diabetis. Diabetis Care 35, January 2012

3.- Management of hyperglycaemia in type 2 diabetis: a patient-centered approach. Position statement of the American Diabetis Association and the European Association for the Study of Diabetis.

4.- Grup Europeu de Treball sobre diabetis en les persones majors 2011.Guies clíniques per a la diabetis mellitus tipus 2.Resum executiu. 

També et pot interessar: