Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 21 de juny de 2012

Nova Guia de Pràctica Clínica per al Tractament de Pacients amb Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC)
Aquesta GPC ha estat finançada mitjançant el conveni subscrit per l'Institut de Salut Carlos III, organisme autònom del Ministeri de Ciència i Innovació, i la Unitat d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries de l'Agència Laín Entralgo (Comunitat de Madrid), en el marc de col·laboració previst en el Pla de Qualitat per al Sistema Nacional de Salut del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat.

Aquesta GPC sorgeix com a iniciativa del projecte “GesEPOC”, que és un projecte iniciat i compartit per diverses societats científiques implicades en l'atenció a pacients amb MPOC i el Fòrum Español de Pacients (FEP) amb la finalitat de sensibilitzar sobre l'impacte d'aquesta malaltia en les persones que la pateixen, en el seu entorn i en la societat en general i potenciar la millora de la qualitat assistencial en tots els àmbits, aconseguint la implicació dels propis pacients i dels seus cuidadors. 
També et pot interesar: