Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 3 d’agost de 2012

Actualització en el tractament de les hemorroides

Opcions dels tractaments més adequats segons el grau d'hemorroides de l'American Society of Còlon and Rectal Surgeons.


Idees Clau

1.- En general, les recomanacions segueixen sent similars a les emeses en 2005, amb dues diferències importants, en primer lloc, l'actualització utilitza el sistema GRADE per valorar el nivell d'evidència.

2.- En segon lloc, la nova versió inclou noves tècniques quirúrgiques com la lligadura d'hemorroidectomía LigaSure i Doppler-guiada.

3.- En general, l'impuls principal darrere del desenvolupament de noves tècniques quirúrgiques per l'hemorroidectomía és que la tradicional escissió quirúrgica causa un nombre significatiu de dolor postoperatori i de discapacitat.

4.- Si bé les noves tècniques com l'hemorroidopexia, hemorroidectomía LigaSure, i la lligadura de Doppler-guiada semblen disminuir el dolor dels pacients després de la cirurgia, es necessita investigació addicional per avaluar la recurrència de les hemorroides i la necessitat de procediments addicionals.També et pot interessar: