Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 18 gener de 2013

"7 minuts", guanyador del primer concurs de video biomèdic

medalla de oro sobre un fondo blanco sólido Foto de archivo - 3753798El jurat de Biomèdicine ha considerat mereixedor del guardó a “7 Minuts” per utilitzar l'humor de manera delicada i efectiva per retratar la realitat quotidiana de l'assistència primària, amb un discurs reivindicatiu i, al mateix temps, positiu, per la qual cosa arriba a qualsevol tipus de públic

7 MINUTS és el temps del que disposen els metges d'atenció primària en molts centres de salut espanyols. En alguns centres el temps disponible és fins i tot menor.

Amb aquest curtmetratge es convida a tots els usuaris i professionals de la salut pública a fer un bon ús dels recursos públics, però sobretot manifestem el nostre disgust davant la política neoliberal basada en les retallades dels serveis públics.Directora: Verónica Rodríguez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo i desgraciadament massa real.