Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 18 de gener de 2013

"7 minuts", guanyador del primer concurs de video biomèdic

medalla de oro sobre un fondo blanco sólido Foto de archivo - 3753798El jurat de Biomèdicine ha considerat mereixedor del guardó a “7 Minuts” per utilitzar l'humor de manera delicada i efectiva per retratar la realitat quotidiana de l'assistència primària, amb un discurs reivindicatiu i, al mateix temps, positiu, per la qual cosa arriba a qualsevol tipus de públic

7 MINUTS és el temps del que disposen els metges d'atenció primària en molts centres de salut espanyols. En alguns centres el temps disponible és fins i tot menor.

Amb aquest curtmetratge es convida a tots els usuaris i professionals de la salut pública a fer un bon ús dels recursos públics, però sobretot manifestem el nostre disgust davant la política neoliberal basada en les retallades dels serveis públics.Directora: Verónica Rodríguez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo i desgraciadament massa real.