Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 28 de març de 2013

El video: "Som les teves mans" un cas real a la Primària

El documental 'Som les teves mans' és una história basada en un cas real. utilitzant el fil vehicular de la troballa d'una malaltia greu intenta explicar com l'Atenció Primària de Salut treballa en l'actualitat; combinant l'entrevista clínica, amb les noves tecnologies de la comunicació, fent especial èmfasi en la utilitat i necessitat de la história clínica compartida i en els circuits de coordinació amb Atenció Especialitzada/Hospitalària. .
Atès que els actors que surten en el curt són realment professionals de la salut s´ha volgut recalcar quins són les seves principals eines: la comunicació verbal (veu/paraules) i la no verbal (en aquest cas sobretot les mans) i la importància de saber interpretar i combinar ambdues.
.
Existeix una voluntat expressa que aquesta petita obra serveixi com a homenatge a tots els treballadors de la sanitat que compensen amb la seva professionalitat les dificultats que ens està oferint la situació actual.


Guió: Dr.  José Luís Bravo

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ojalà semre funcionés tot tant bé!! Hª clínica compartida. 0 demores bona correlació entre primària i especialitzada ..etc... Sort!

Anònim ha dit...

Felicitats a totes les persones que han fet possible aquest video i al nostre estimat Dr. Molina per fer-ne la difusió al seu blog; actualment estic molt sensibilitzada amb aquest tema i penso que efectivament la vida està plena de casualitats que hem de saber gestionar -resiliencia-. Petons !!!!