Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 17 de maig de 2013

Quina opinió tenen els pacients del Metge/ssa de Família? i per què vull ser Metge/ssa de Família?

El diumenge 19 de maig se celebra el Dia Mundial del Metge de Família, i des de la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) volen homenatjar d’una manera diferent i a través de les xarxes socials.

La iniciativa, promoguda per WONCA (Organització Internacional de Metges de Família), es desenvoluparà a través de dues de les xarxes més importants: Twitter i Facebook.

A través de la primera, diferents metges explicaran per què van triar ser metges de família, què motivacions tenien i què els aporta la seva professió.

La de Facebook serà per als pacients, que a través de l’esdeveniment “ Yo sé el nombre de mi médico de familia” podran comentar a la xarxa la relació que tenen amb el seu metge de capçalera.


VIDEO 1VIDEO 2
Els usuaris d’aquestes xarxes socials poden accedir directament als esdeveniments des d’aquí:

Twitter

Facebook