Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 16 de juliol del 2013

Un any de pressió per amenaçar a un metge de Zamora





El Jutjat penal ha condemnat a M.I.F.M com a autor directe criminalment responsable d'un delicte d'atemptat de l'article 550 i 551.1 del Codi penal a la pena de "un any de presó" amb accessòria d'inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de la condemna, en la seva sentència nº 296/13 de data 17 de juny de 2013, segons ha informat el Col·legi de Metges de Zamora.

El Jutjat considera provat, segons l'entitat col·legial, que el dia 2/07/2010, l'acusat es va dirigir al Servei d'Urgències de l'Hospital Virgen de la Cocha de Zamora buscant al metge que moments abans havia atès a una pacient amiga, després de localitzar-ho ho va insultar amb frases com "Ets un fill de puta. Et vaig a matar, ja t'enxamparé fora" alçant els punys cap al metge qui va aconseguir emparar-se després d'una porta, mentre el condemnat la copejava en repetides ocasions.

L'acusat va manifestar la seva conformitat amb els fets i amb la pena sol·licitada pel Ministeri Fiscal i l'acusació particular exercitada per la Lletrada del Col·legi de Metges.

Es recorda com "es vénen succeint les sentències condemnatòries dels diferents Jutjats d'Instrucció i Penal pels successos, tant verbals com a físics, dels quals són objecte els metges en l'exercici de la seva activitat professional".