Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 16 de juliol de 2013

Un any de pressió per amenaçar a un metge de Zamora

El Jutjat penal ha condemnat a M.I.F.M com a autor directe criminalment responsable d'un delicte d'atemptat de l'article 550 i 551.1 del Codi penal a la pena de "un any de presó" amb accessòria d'inhabilitació especial per al dret de sufragi passiu durant el temps de la condemna, en la seva sentència nº 296/13 de data 17 de juny de 2013, segons ha informat el Col·legi de Metges de Zamora.

El Jutjat considera provat, segons l'entitat col·legial, que el dia 2/07/2010, l'acusat es va dirigir al Servei d'Urgències de l'Hospital Virgen de la Cocha de Zamora buscant al metge que moments abans havia atès a una pacient amiga, després de localitzar-ho ho va insultar amb frases com "Ets un fill de puta. Et vaig a matar, ja t'enxamparé fora" alçant els punys cap al metge qui va aconseguir emparar-se després d'una porta, mentre el condemnat la copejava en repetides ocasions.

L'acusat va manifestar la seva conformitat amb els fets i amb la pena sol·licitada pel Ministeri Fiscal i l'acusació particular exercitada per la Lletrada del Col·legi de Metges.

Es recorda com "es vénen succeint les sentències condemnatòries dels diferents Jutjats d'Instrucció i Penal pels successos, tant verbals com a físics, dels quals són objecte els metges en l'exercici de la seva activitat professional".