Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 21 de maig de 2015

Propostes i millores per l’Institut Català de la SalutResultat d'imatges de colegio oficial de medicos de barcelona 


Des del COMB s´ha plantejat en el context del sistema sanitari públic quin model de sistema de salut es vol i quins són els canvis que cal endegar per sortir de la situació actual.

En el context actual de retallades i disminució de recursos, els metges, estan contribuint de manera decisiva en la sostenibilitat i manteniment del sistema sanitari públic, i des del COMB es creu que una de les claus per millorar la situació actual passa per donar més expectatives professionals als metges i metgesses.

Per això s´ha iniciat un anàlisi del nostre sistema sanitari públic i s´ha elaborat un primer document amb reflexions i propostes de mesures organitzatives en l’àmbit concret de l’Institut Català de la Salut (ICS). Aquest document té com a eix fonamental millorar la participació dels metges en l’àmbit de la gestió dels centres.


Resultat d'imatges de millores per l'ics