Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

divendres, 19 de juny de 2015

"Un descaro muy caro"

Resultat d'imatges de pristiq

- La desvenlafaxina és el metabòlit actiu de la venlafaxina.


- En tres assajos enfront de placebo, els resultats no van ser consistents en la reducció de la puntuació de l'escala HAM-D17.

- Els efectes adversos més habituals van ser gastrointestinals i trastorns del somni. No hi ha dades de seguretat a llarg termini.

- En l'únic assaig enfront de comparador actiu, escitalopram, realitzat en dones postmenopàusiques i utilitzant dosis altes, no va aconseguir mostrar superioritat.

- El laboratori va retirar la sol·licitud de comercialització, després d'una avaluació inicial del Comitè de Medicaments d'Ús Humà (EMA) que concloïa que la desvenlafaxina resulta menys efectiva que la venlafaxina i no presenta avantatges en seguretat.


RESUM

La  desvenlafaxina no ha demostrat millor eficàcia enfront dels ISRS recomanats i venlafaxina en població general, i per desconèixer-se la seva seguretat a llarg termini, es recomana continuar utilitzant els antidepressius amb major experiència d'ús i seguretat.