Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 8 de juliol de 2015

La classe d'anatomia més dolça: gominoles per explicar el cos humà!

Un alumne de Medicina de la Universitat de Glasgow es dedica a compartir a les xarxes socials els particulars esquemes amb els quals endolceix les seves lliçons d'anatomia

Ha convertit en cèl·lula un ou de gominola, recreat un múscul amb Smarties o un cervell amb plàtans artificials.

Per a Mike McCormick, no obstant això, tenen una utilitat més enllà d'espatllar dentadures i budells. Aquest estudiant de Medicina de la Universitat de Glasgow fa més aviat el contrari: representa l'organisme utilitzant tot tipus de gominoles, caramels i dolços variats, per substituir els esquemes convencionals de llapis i paper en l'assignatura d'Anatomia.

Una vegada acabades les obres, penja el seu art ensucrat en un compte d'Instagram i una altra de Twitter, ambdues batejades com Candy Anatomy.