Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 7 de juliol de 2015

Nou llibre sobre "Maternitat i condicions ergonòmiques de treball"Nova publicació de FREMAP que pretén ajudar a les dones treballadores a conciliar la seva activitat laboral amb l'embaràs i la lactància natural, abordant la identificació dels riscos d'origen ergonòmic i aportant propostes per a l'adaptació de les condicions de treball als requeriments de la dona embarassada.


Aquest títol complementa el manual publicat en 2010 sobre "Protecció de la maternitat en el treball respecte als factors de risc d'higiene industrial", atès que, a diferència dels factors higiènics (agents químics, físics i biològics), el control dels riscos ergonòmics que afecten a la maternitat sol ser compatible amb la major part dels processos.