Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 7 de març de 2016

Resum visual de les derivacions ECG i les parets cardíaques

Cadascuna de les dotze Derivacions Cardíaques registra una informació concreta de les diferents zones del cor. Com és lògic, aporten més dades de la paret que més a prop han de de les més allunyades (elèctricament parlant).

Per exemple: Les derivacions inferiors brinden major informació de la paret inferior del cor que de la resta de les parets. És per això que agrupem les Derivacions de l'EKG depenent de la paret del cor que més informació aporta. Això té principal rellevància en la Cardiopatia Isquémica, tant en l'Infart Agut amb Elevació del ST on l'Electrocardiograma ens permet, amb certa seguretat, localitzar l'artèria afecta, com en els pacients amb infarts previs on l'Onda Q localitza les zones de necrosis.


Localización de las Derivaciones Cardiacas