Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 1 de setembre de 2016

La síndrome postvacacional: ànim que ja queda menys!La síndrome postvacacional afecta més les dones perquè pateixen més pressió en el seu entorn familiar, segons un estudi que ha publicat l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (Aifcc).

Aquesta síndrome afecta fins a un 65% dels treballadors, i és una malaltia que no s’hauria de menysprear “perquè pot afectar la salut de les persones que la pateixen”, malgrat que no està considerada com a malaltia.

Els principals símptomes són el malestar psicològic, palpitacions, taquicàrdies, sudoració excessiva, tremolors, molèsties digestives, dolor muscular o mal de cap, i l’Aifcc alerta que, si no es combaten, poden derivar en problemes de salut més greus.

Es recomana reincorporar-se de mica en mica a la rutina laboral per reduir el canvi brusc de les vacances a la feina, fer activitats d’oci fora de l’horari de treball i breus pauses de descans durant l’horari laboral.

Per pal·liar aquests símptomes us recomano que vegeu aquest Video en clau d'humor