Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

dimarts, 16 de desembre del 2014

Cinquanta noves pràctiques mèdiques a no realitzar



Deu noves societats científiques han presentat les seves recomanacions sobre el que no cal fer en la pràctica clínica de manera rutinària ja que no aporten valor a l'atenció que reben els pacients. 

Cadascuna d'elles ha donat cinc mesures, amb el que aquest mig centenar, que acaba de ser abordat en la revisió de l'avanç del projecte denominat Compromís per la Qualitat de les Societats Científiques d'Espanya, se sumeixi a les ja fetes públiques per les dotze primeres entitats fa un any.

La iniciativa va néixer arran d'una proposta de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI). L'objectiu que es persegueix és la millora de l'assistència sanitària i, per tant, buscar major eficàcia en el Sistema Nacional de Salut amb la major qualitat possible.

En aquesta segona tanda han donat les seves receptes per millorar la pràctica clínica l'Associació Espanyola de Biopatología Mèdica, l'Associació Espanyola de Cirurgians, la Societat Espanyola d'Alergología i Immunologia Clínica, la Societat Espanyola d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, la Societat Espanyola d'Hematologia i Hemoteràpia, la Societat Espanyola de Medicina Intensiva Crítica i Unitats Coronàries, la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica, la Societat Espanyola de Medicina Nuclear i Imatge Molecular, la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica i la Societat Espanyola de Rehabilitació i Medicina Física.