Breu descripció


Vols informació?

El Metacercador d´Informació Sanitària


El Metabuscador

Loading

divendres, 14 de setembre del 2018

Healthio 2018 presentarà els últims avenços en sanitat a través d'itineraris temàtics




Adreçat a pacients, doctors, infermers i professionals d'empreses, hospitals i sistemes de salut en general, el Dr. Serrano i Fira de Barcelona organitzen la 2a edició de HEALTHIO 2018, l'esdeviment que es presenta no tant com un congrés convencional sinó com una experiència per provar els últims avenços en el sector de la indústria de la salut.

La segona edició de Healthio, tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre al recinte de Montjuïc i donarà a conèixer els últims avenços tecnològics del sector sanitari amb guiades visitades agrupades en tres àmbits: salut i benestar, medicina personalitzada i malalties cròniques i envelliment.

Healthio es un espai d'intercanvi de coneixement i experiències pilot i comercials en el qual els usuaris podran provar i experimentar les tècniques i pràctiques més avançades del sistema sanitari.



En aquets certamen, el dijous 18 d´octubre participo amb l´actualització del taller del Maletín del Metge de Familia del segle XXI  que vaig fer a la SEMFYC 2018 també a Barcelona i on intentarè explicar les darreres novetats que han aparegut en aquests mesos.


Àgores i Itineraris

HEALTHIO estarà dividit en quatre àrees per descobrir les últimes innovacions en el sector: 
1.- el futur de la sanitat, 
2.- les innovacions mèdiques, 
3.- el consumer health living lab 
4.- finalment les operacions en viu.

Com puc accedir a una ENTRADA GRATUÏTA?

Les empreses, entitats Sanitàries i professionals sanitàris poden disposar d'una entrada gratuïta per a la fira emprant els codi seguents en el següent link de Registre i clicant a Healthio 2018. Codi multi us gratuït para ENTRADA DE VISITANT PROFESSIONAL: EB02CC5D 
Per acreditar-se a HEALTHIO, accedir en aquest enllaç Àrea Visitant. Inserir el codi a l’apartat de dalt a la dreta i polsar el codi, apareixerà la opció de passi gratuït i seguir tot el procés d’acreditació fins a finalitzar el mateix.


MIREU L'AGENDA AMB MES DE 300 PRESENTACIONS!

Ens veiem aviat!