Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimarts, 19 d’abril de 2011

Alerta farmacèutica relativa a bisfosfonats i risc de fractures atípiques de femur !


Adjuntem la nota informativa adreçada a professionals sanitaris que ha emès l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) relativa a I'increment del risc de fractures atípiques de fémur i l'ús de bisfosfonats.


En aquesta nota I'AEMPS recomana als professionals sanitaris relacionats amb el seguiment dels pacients tractats amb aquests medicaments el següent:


1.- Examinar les dues extremitats en pacients tractats amb bifosfonats que puguin presentar una fractura atípica femoral, ja que sovint son bilaterals.

2.- Valorar la suspensió del tractament amb el bisfosfonat d'acord a la situacio clínica del pacient, en cas que se sospiti l'aparició d'una fractura atípica

3.- Reavaluar periódicament la necessitat de continuar el tractament amb bisfosfonats en cada pacient, particularment després de 5 anys de tractament
  
    


Vols més informació de qüalitat i relacionada amb els bifosfonats i l´osteoporosi ?

Article de hemos leido
.
.
.
.
..