Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dimecres, 21 de setembre de 2011

Informe d´avaluació de Dustasterida / Tamsulosina (Duodart®)
Molt de compte amb les associacions!


Idees Clau

•L'associació aquesta indicada en el tractament dels símptomes de moderats a greus de la HBP i per a la reducció del risc de retenció aguda d'orina i cirurgia en aquests pacients.

•En l'únic estudi publicat, l'associació no ha aconseguit demostrar la seva superioritat enfront de dutasterida en monoterapia en la reducció de risc de retenció urinària aguda o necessitat de cirurgia.

•Les reaccions adverses van ser més freqüents en el grup tractat amb l'associació que en els de monoterapia. La incidència d'insuficiència cardíaca va ser major en els pacients tractats amb tamsulosina sola o combinada i les alteracions en l'ejaculació i la disfunció eréctil van ser majors entre els pacients que van rebre dutasterida sola o combinada.

•La FDA ha emès una alerta en la qual adverteix que els inhibidors 5-alfa-reductasa poden augmentar el risc de càncer de pròstata d'alt grau.


FRASE RESUM: L'associació dutasterida/tamsulosina presenta una eficàcia similar a dutasterida sola i més efectes secundaris.

Descàrrega

Informe complet

 
També et pot interessar: