Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 22 de setembre de 2011

Nova Guia TDAH del SNS
Idees Clau


1.- EL TDAH és un trastorn d'origen neurobiològic d'inici en l'edat infantil i els símptomes poden perdurar fins a l'edat adulta.

2.- És un dels trastorns psiquiàtrics amb major prevalença i representa un dels motius més freqüents de consulta a causa de les enormes conseqüències en els diferents aspectes de la vida del pacient.

3.- Les repercussions potencials que té sobre el desenvolupament personal i familiar de la persona afectada fan que sigui un dels trastorns més investigats en els últims anys.

4.- Amb aquesta GPC es pretén donar, a la població i als professionals sanitaris i de l'educació, un instrument útil que doni respostes a les qüestions bàsiques del trastorn, especialment a les relacionades amb l'avaluació diagnòstica i els diferents tipus de tractament del TDAH en nens i adolescents.
També et pot interessar: