Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dijous, 6 d’octubre de 2011

Ley de Salud Pública BOE la Ley de Salud Publica 2011.

Aquesta llei té per objecte establir les bases perquè la població aconsegueixi i mantingui el major nivell de salut possible a través de les polítiques, programes, serveis, i en general actuacions de tota índole desenvolupades pels poders públics, empreses i organitzacions ciutadanes amb la finalitat d'actuar sobre els processos i factors que més influeixen en la salut, i així prevenir la malaltia i protegir i promoure la salut de les persones, tant en l'esfera individual com en la col·lectiva.

La salut pública és el conjunt d'activitats organitzades per les Administracions Públiques, amb la participació de la societat, per prevenir la malaltia així com per protegir, promoure i recuperar la salut de les persones, tant en l'àmbit individual com en el col·lectiu i mitjançant accions sanitàries, sectorials i transversals.
També et pot interessar: