Breu descripció

Eina de GESTIÓ INTEGRAL de la Consulta del Metge de Família.

Disposa de 4 apartats fonamentals:

1.- Kioskomed: resum pràctic i presentacions de les últimes entrades dels blocs docents de Medicina de Família.
2.- CAP WEB Formació: on en diferents apartats es treballen aspectes relacionats amb l'exploració física, tècniques, interpretació de proves, formació del professional, multitud de cercadors sobre MBE... etc.
3.- L´Escriptori Clínic: Una font d´actualització sanitària i indispensable pel dia a dia.
4.- La Consulta WEB: on tracta de temes d´informació i links d´interés. Cercador per pacients i familiars tractan de facilitar el empowerment de la persona.
El Metabuscador d´Informació Sanitària

El Metabuscador

Loading

dilluns, 5 de març de 2012

L'Institut Català de la Salut (ICS) fixa els preus de la seva assistència als no beneficiaris del SNS


El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en la seva edició del divendres 2 de març, va publicar l'ordre per la qual es regulen els preus dels serveis que presta l'Institut Català de la Salut (ICS) i que, a manera d'exemple, es fixa en 40 euros la visita mèdica no urgent a un centre de salut o en 185 euros l'atenció en urgències a l'Hospital Vall d'Hebrno.
 
La Ordre també determina quins són els supòsits en què ha de realitzar-se la facturació, normalment usuaris no coberts pel sistema sanitari públic, o quan hi hagi una entitat obligada al pagament de les despeses relacionades amb l'atenció sanitària. 

En concret, la norma fixa tres supòsits: quan es tracti d'un usuari no cobert pel sistema sanitari públic; quan existeixi una entitat asseguradora, mútua o de qualsevol altre tipus obliga, legal o contractualment, a efectuar el pagament de les despeses relacionades amb l'assistència sanitària; i quan, d'acord amb l'ordenament jurídic vigent, existeixi qualsevol altra persona física o jurídica obligada al pagament.  També et pot interessar: